FUPAR

Descripció
La Fundació President Amat Roumens (FUPAR), té com a missió principal el proporcionar activitat laboral, formació professional, cultural i d'atenció diürna a persones adultes amb discapacitat intel·lectual, i amb minusvalideses físiques o sensorials, amb l’objectiu d’aconseguir, si s'escau, la seva inserció als medis normals de producció, així com la seva realització personal per millorar-ne la qualitat de vida.

La Fundació, entitat privada sense afany de lucre, va ser constituïda l’any 1985 com a entitat continuadora de l’activitat dels Tallers Protegits Amat Roumens, creats l’any 1971 per l’obra social de Caixa Terrassa. Aquests Tallers responien a una proposta efectuada per un grup de pares, que cercaven donar continuïtat al procés de formació i d’integració social dels seus fills amb discapacitat, una vegada finalitzada l’etapa d’educació especial.


El centre ofereix atenció a 320 persones amb discapacitat intel·lectual. Cada persona, d'acord amb les seves capacitats i autonomia, rep el suport més adequat. El personal de gestió i suport està integrat per més de 80 professionals i un nombrós equip de voluntariat.


Direcció

C/ Campiones Olímpiques, 36
08225  Terrassa
Tel. 93 788 36 62

Serveis

Envasats i manipulats de productes
Confecció i impressió de suports tèxtils
Centre de jardineria
Servei de jardineria
Rentat de vehicles
Servei de neteja
Centre Ocupacional

Horari

Dilluns a dissabte de 8 a 20 h.
Diumenges i festius de 10 a 14 h. (garden)

Web i e-mail

www.fupar.es
fundacio@fupar.es   


NOTA: Les dades aquí representades poden canviar segons cada establiment.

Fotografies